Bangladesh cumpără aeronave C-130J Mk5 din Regatul Unit

Cristian Soare / 18 iul 2018 / 18:41
Hercules C 130 Mk5
Hercules C 130 Mk5

Forțele aeriene din Bangladesh (BAF) au semnat un acord pentru achiziționarea unui număr nespecificat de aeronave de transport C-130J Mk5 din Regatul Unit.

"În cadrul unui acord guvernamental, au fost predate avioanele de transport militar C-130J Mk5, achiziționate din Marea Britanie de către Air Force din Bangladesh. Predarea aeronavelor a avut loc în Marea Britanie în 12 iulie, în prezența seful statului major al forţelor aeriene, Masihuzzaman Serniabat ", se arată într-un comunicat al miniștrilor din Bangladesh, potrivit defenseworld.

Documentul de predare a fost semnat de comandantul forţelor aeriene (BAF) M Habib Ahsan Khan și Williamson, secretarul de stat pentru apărare al Regatului Unit. Conform contractului, aceste aeronave vor fi livrate în Bangladesh în mai 2019. Numărul de aeronave achiziționate nu a fost specificat nici prețul acestora.

Includerea avioanelor militare de transport C-130J Mk5 în inventarul BAF face parte din programul de înzestrare al Bangladesh-ului, intitulat Forces Goal-2030, se arată în comunicat.

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy