Bangladesh cumpără aeronave C-130J Mk5 din Regatul Unit

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:
Hercules C 130 Mk5
Hercules C 130 Mk5

Forțele aeriene din Bangladesh (BAF) au semnat un acord pentru achiziționarea unui număr nespecificat de aeronave de transport C-130J Mk5 din Regatul Unit.

"În cadrul unui acord guvernamental, au fost predate avioanele de transport militar C-130J Mk5, achiziționate din Marea Britanie de către Air Force din Bangladesh. Predarea aeronavelor a avut loc în Marea Britanie în 12 iulie, în prezența seful statului major al forţelor aeriene, Masihuzzaman Serniabat ", se arată într-un comunicat al miniștrilor din Bangladesh, potrivit defenseworld.

Documentul de predare a fost semnat de comandantul forţelor aeriene (BAF) M Habib Ahsan Khan și Williamson, secretarul de stat pentru apărare al Regatului Unit. Conform contractului, aceste aeronave vor fi livrate în Bangladesh în mai 2019. Numărul de aeronave achiziționate nu a fost specificat nici prețul acestora.

Includerea avioanelor militare de transport C-130J Mk5 în inventarul BAF face parte din programul de înzestrare al Bangladesh-ului, intitulat Forces Goal-2030, se arată în comunicat.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel