Avionul modernizat pentru US Air Force, Mirage F1 a efectuat primul zbor la Baza Aeriană Lakeland

Eduard Pascu |
Data publicării:
Mirage F1
Mirage F1

Primul avion de vânătoare Dassault Mirage F1 modernizat de Draken International și care va fi folosit în antrenament de piloții US Air Force, a efectuat primul zbor la Baza Aeriană Lakeland din Florida, pe 12 noiembrie, se arată într-un comunicat al companiei, transmite Jane.

Avionul supersonic Mirage F1 este unul dintre cele 24 de avioane militare modernizate de Draken International, asistată de Paramount Group, filiala Paramount Aerospace Systems. Sean Gustafson, vicepreședintele Draken International a declarat că aceste aeronave au fost modernizate în baza ordinelor tehnice pentru a asigura navigabilitatea. Toate sistemele, motorul, scaunul de ejectare și multe altele au fost verificate meticulos pentru ca aeronava să fie sigură.

Draken International va opera toate cele 36 de avioane de vânătoare, 24 de avioane multirol Mirage F1 și 12 aeronave Denel (Atlas) Cheetah. Compania a câștigat recent un contract de 6,4 miliarde de dolari pentru programul de antrenament de luptă al Combat Air Forces (CAF).

Vezi și: Lockheed Martin Space Systems va fabrica variante modernizate a rachetei balistice Trident II

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel