Avion militar prăbușit. Fifor: Starea pilotului e tot ceea ce contează

Bianca Ştefan / 07 iul 2018 / 14:26
Mihai Fifor, despre avionul prăbușit
Mihai Fifor, despre avionul prăbușit

Un avion MIG 21 s-a prăbușit la Fetești în timpul unui eveniment aviatic. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vorbit despre tragicul incident.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vorbit la România TV despre incidentul aviatic petrecut în urmă cu puțin timp la Baza Aeriană Borcea, din Fetești.

''În momentul de față s-a deplasat o echipă la fața locului care face cercetare pentru a avea primele detalii. Avem acest aparat MIG 21 prăbușit. Participa la un exercițiu demonstrativ și din păcate, a avut loc acest incident. Procedurile sunt în desfășurare, sunt proceduri specifice.

Sunt aparate pe care aviația română le folosește, sunt aparate care au mentenanța la zi, toate elementele tehnice. Pot să vă confirm că nu este la zbor niciun fel de aparat care ar putea avea vreo problemă tehnică.

În primul rând ne gândim la pilotul care operează acest avion, să vedem care este starea pilotului în momentul de față, după aceea o să ne gândim și la celelalte detalii. Aparatele de zbor ale forțelor aeriene române sunt în perfectă stare de funcționare. Nu este cazul să facem speculații. '', a declarat ministrul Mihai Fifor la România TV.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy