Avioane MiG-21 şi F-16 ale ROAF au jucat rolul unor ţinte aeriene (FOTO). Amplu exerciţiu în Poligonul Capu Midia

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Mai multe aeronave MIG 21 Lance-R și F-16 de la Baza 86 Aeriană joacă în aceste zile rolul unor inamici care pătrund pe teritoriul unui stat fictiv, dar sunt interceptate de radare și doborâte de sistemele de rachete HAWK, KUB și OSA-AKM ale unităților venite la trageri, în Poligonul Capu Midia, în cadrul complexului de exerciții DACIA 21 LIVEX.

Seria de exerciții DACIA 21 LIVEX, condusă de Comandamentul Forțelor Întrunite"General Ioan Emanoil Florescu" este unul dintre cele mai complexe evenimente de instruire ale Armatei României din ultimele trei decenii care integrează secvențe de pregătire a unor forțe românești, aliate și partenere, în context NATO și al parteneriatului româno-american.

Armata României se antrenează permanent, în exerciții, individual sau alături de aliați/parteneri, pentru a fi gata să apere țara.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel