Avioanele F-35B Lightning II, antrenament la bordul navei de atac amfibie USS America

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Avioanele F-35B Lightning II ale US Marine Corps efectuează operațiuni de zbor la bordul navei de atac amfibie USS America dislocată în cadrul Flotei a 7-a a SUA, transmite defence blog.

USS America Expeditionary Strike Group și cea de-a 31-a echipă a US Marine Corps Expeditionary Unit, operează în zona de responsabilitate a Flotei a 7-a din SUA, pentru a îmbunătăți interoperabilitatea cu aliații și partenerii și a servi drept forță de răspuns pregătită pentru apărarea păcii și stabilității în regiunea Indo-Pacific.

USS America a fost proiectată de la început pentru a maximiza capabilitățile F-35B Strike Fighter ale US Marine Corps. Nava este adaptivă și flexibilă, cu facilități de aviație superioare; comunicații avansate, sisteme de luptă și echipamente de comandă și control și facilități medicale.

Flota a 7-a este cea mai mare flotă US Navy, cu aproximativ 50-70 de nave și submarine, 140 de aeronave și aproximativ 20.000 de marinariare. Ea are în responsabilitate 124 de milioane de kilometri pătrați, care se întind de la apele teritoriale ale Indiei și Pakistanului, la insulele Kuril în nord, până la Antarctica, în sud.

Vezi și: US Navy va antrena piloții de elicoptere pe Leonardo TH-73A 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel