Avioane Su-27 ale Flotei Baltice, exerciții de interceptare în regiunea Kaliningrad

Eduard Pascu / 23 Martie 2021 / 09:11
Avioane Su-27, sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia
Avioane Su-27, sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia

Peste zece avioane multi-rol Su-27 ale Flotei Baltice vor executa misiune de interceptare a unor avioane „intruse” în spațiului aerian în regiunea Kaliningrad.

”În Regiunea Kaliningrad a început un exercițiu de zbor tactic la care participă peste 10 avioane Su-27 din cadrul unui regiment de aviație al aviației navale a Flotei Baltice”, a anunțat biroul de presă într-un comunicat, transmite TASS.

În timpul exercițiilor care vor dura până la sfârșitul acestei săptămâni, echipajele avioanelor Su-27 vor îndeplini sarcinile de interceptare a aeronavelor care încalcă frontiera de stat și vor efectua, de asemenea, acțiuni de apărare împotriva rachetelor de croazieră și a bombardierelor strategice ale unui potențial inamic,  informează biroul de presă specificat.

”Scopul de bază al exercițiului este de a verifica disponibilitatea personalului de zbor pentru îndeplinirea sarcinilor de luptă și special desemnate și de a practica noi tehnici și metode de operațiuni utilizând pe deplin capacitățile de luptă ale aeronavei”, a subliniat biroul de presă.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy