Avioane rusești de luptă, ”manevre agresive” în apropierea distrugătorului american USS Ross în Marea Neagră

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Avioane Su-30. Sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia
Avioane Su-30. Sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia

Mai multe avioane rusești Su-24 și Su-30 au efectuat ”manevre agresive” în apropierea distrugătorului USS Ross aflat în Marea Neagră.

Informația a fost dată publicității de surse oficiale, printr-un comunicat al Comandamentului Forțelor Aeriene ale Armatei urainene, informează Defence-Blog.

Se pare că două avioane Su-24, însoțite de avioane Su-30, au efectuat numeroase treceri la mică altitudine în apropierea distrugătorului american USS Ross aflat în apele Mării Negre. Distrugătorul american se îndrepta către Odessa.

Potrivit ucrainenilor, rușii au efectuat ”manevre agresive” tipice unui atac aerian, iar ulterior au părăsit zona în care se afla distrugătorul american.

În prezent, distrugătorul USS Ross a ajuns în Odessa. Distrugătorul american a intrat în portul din Odessa în această dimineață.

USS Ross efectuează în Marea Neagră operațiuni de securitate alături de parteneri și aliați SUA. Este a patra oară când distrugătorul american ajunge în acest an în apele Mării Negre.

CITEȘTE ȘI: Rusia urmăreşte activitatea distrugătorul american USS Ross în Marea Neagră 


 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel