Avioane F-35 israeliene au zburat deasupra Siriei fără să fie observate de sistemele S-400 și S-300

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Piloții israelieni au zburat peste Damasc trecând neobservați de sistemele de apărare antiaeriană S-300 și S-400 lăudate ca fiind cele mai avansate sisteme din lume, transmite avia.pro.

Publicația israeliană "NZIV", citând o serie de surse militare, a dezvăluit ruta de zbor a aeronavelor militare israeliene, care au lovit în partea de est a Siriei, la granița cu Irakul. După cum s-a dovedit, avioanele forțelor aeriene israeliene și, potrivit unor surse, poate fi vorba despre F-35, nu numai că au intrat în spațiul aerian sirian, ci au zburat câteva sute de kilometri, fiind în zona de detectare și distrugere sistemelor antiaeriene rusești S-400 și a celor siriene S-300.

(w670) 

Următorul atac al Forțelor Aeriene Israeliene a pus din nou îndoială asupra eficacității sistemelor de apărare aeriană rusă după ce două avioane de luptă israeliene au reușit să traverseze spațiul aerian sirian neîntrerupt cu o zi înainte. Având în vedere faptul că Rusia l-a avertizat anterior pe Netanyahu despre disponibilitatea de a răspunde în mod corespunzător, aeronavele militare israeliene pur și simplu nu au fost observate de sistemele de apărare aeriană.

Ar trebui menționat faptul că, de asemenea, aeronavele de luptă rusești nu s-au ridicat pentru interceptarea avioanelor F-35 israeliene, ceea ce poate indica inutilitatea folosirii sistemelor de detecție și distrugere a țintelor pe care Rusia se folosește în Siria.

Despre rezultatele atacului israelian puteți citi în link-ul de mai jos.

Vezi și: Combatanţi pro-iranieni, ucişi în atacuri la graniţa irakiană

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel