Avioane F-22 Raptor și F-35B au fost desfășurate în Japonia

Eduard Pascu |
Data publicării:

Avioane F-22 Raptor de la Baza Aeriană Pearl Harbor au fost desfășurate în Japonia pentru a participa la antrenamente în comun cu avioane japoneze și ale US Marine Corps ca parte a unei operațiuni de ”forță dinamică”.

Avioane F-22 Raptor din Escadrila 19 de luptă activă și F-35B din cadrul Escadrilei 199 ale Gărzii Naționale au fost desfășurate la Baza Aeriană a US Marine Corps din Iwakuni, transmite Air Force Magazine.

În perioada 12 martie - 5 aprilie aici vor avea loc antrenamente de ”forță dinamică”. Acestea sunt concepute pentru ca avioanele USAF să se desfășoare rapid, neanunțat, pentru a opera în locații imprevizibile.

”Această desfășurare le permite piloților noștri să se antreneze unul lângă celălalt, să învețe și să aplice cele mai bune practici și să se asigure că forța comună rămâne agilă și receptivă în Pacific”, a declarat colonelul Brian Nash, comandantul detașamentului de avioane F-22.

La exercițiile aviatice vor participa și aeronave din Forța Aeriană a Japoniei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel