Aviația Israelului ar fi atacat o bază militară a trupelor lui Assad în Siria

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Agenția de presă SANA susține că o bază militară din Siria, din apropierea orașului Homs, a fost atacată de rachete ale Israelului.

SANA citează surse militare ale regimului Bashar al-Assad și precizează că în jurul orei locale 20:25 avioane israeliene „au lansat rachete din spațiul aerian libanez” către baza militară siriană. Unele rachete au fost interceptate de sistemele de apărare siriene înainte să își atingă ținta, precizează sursa citată.

Nu se specifică despre ce avioane israeliene este vorba.

Informația este transmisă și de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului care precizează că avioanele israeliene au lansat opt rachete către baza Aeriană Shayrat, aflată în apropierea orașului sirian Homs.

Nu există informații suplimentare până în prezent despre posibile pierderi de vieți. Jerusalem Post pe de altă parte reia infromația și precizează că și mass-media din Liban pune atacul pe seama forțelor armate ale Israelului și amintește că Tel Avivul a avertizat în nenumărate rânduri că nu va tolera ca Iranul să își consolideze puterea în Siria.

 


DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel