Australia investește în echipamente de instruire pentru lupta antisubmarin

Eduard Pascu |
Data publicării:

Guvernul Australiei va investi aproximativ 11 milioane de dolari pentru echipamente de instruire pentru lupta antisubmarin.

Ministrul Apărării, Linda Reynolds, a declarat că noile echipamente de instruire AUV62-AT vor îmbunătăți capacitățile de luptă ale Australiei. Marina va colabora cu Saab Australia pentru a introduce noua capacitate în serviciu, oferind oportunități industriei locale de a contribui la proiect, transmite navyrecognition.com.

Companiile australiene, inclusiv compania locală BlueZone Group, care are facilități în Newcastle, Perth și Melbourne, vor putea sprijini acest proiect și să participe la operarea, repararea și întreținerea AUV62-AT.
Drona subacvatică AUV62-AT este flexibilă, adaptabilă și poate funcționa în mai multe moduri diferite, oferind multiple tactici de instruire. Poate genera zgomote și ecouri submarine realiste, care sunt transmise pe distanțe clar definite. Ea are proprietățile fizice ale unui submarin, astfel încât să ofere o pregătire realistă, inclusiv lansarea de torpile. Navele pot testa echipamentele de la bord, sonarele și detectoarele de torpile, iar acest lucru va oferi forțelor o pregătire tactică înalt calificată, mai precizează sursa citată.

Citește și: Marina Regală Britanică achiziționează sistemul de luptă anti-submarin AUV62-AT Saab

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel