Atac SUA. Trump denunță ura din State

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Preşedintele american Donald Trump a denunţat sâmbătă "ura" din Statele Unite după atacul armat comis la o sinagogă din oraşul Pittsburgh, Pennsylvania, unde un individ înarmat a ucis mai multe persoane înainte de a se preda, relatează AFP.

"Este sincer un lucru teribil, teribil ce se întâmplă cu ura în ţara noastră şi în întreaga lume", a spus preşedintele SUA, înainte de a adăuga: "Ceva trebuie făcut".

Bilanţul va fi "mai devastator" decât era prevăzut iniţial, a declarat el pentru presă.

Mass-media locală şi CNN au informat că cel puţin patru persoane au fost ucise şi 12 au fost rănite, între care şi trei ofiţeri de poliţie care au răspuns la atacul de la sinagoga "Copacul vieţii" din Pittsburgh, unde credincioşii se adunaseră pentru slujba de sâmbătă dimineaţa.

Preşedintele american a afirmat că doreşte înăsprirea legislaţiei privind pedeapsa cu moartea. "Când oamenii fac astfel de lucruri, ei ar trebui să fie condamnaţi la pedeapsa capitală", a spus el.

Preşedintele Donald Trump a declarat că dacă ar fi existat un gardian înarmat în interiorul templului, rezultatul ar fi fost diferit. "Acesta este un exemplu în care, dacă ar fi existat un gardian înarmat, ar fi putut să-l oprească imediat" pe atacator, a spus el.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel