Atac cu drone lansat din Yemen, asupra Arabiei Saudite

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Insurgenții huthi din Yemen au lansat un nou atac cu drone asupra aeroportului regional Abha din sudul Arabiei Saudite, a informat luni postul grupării, Al Masirah Tv, citat de site-ul agenției Reuters.

Arabia Saudită nu a confirmat încă atacul. Rebelii huthi au lansat mai multe atacuri asupra aeroportului Abha săptămâna trecută, informează Mediafax.

Miercuri, cel puţin 26 de persoane au fost rănite după ce rachete lansate de insurgenţi huthi din Yemen au lovit un terminal aeroportuar din Arabia Saudită.

Coaliţia internaţională condusă de Arabia Saudită care efectuează bombardamente în Yemen a confirmat atacul asupra aeroportului, precizând că 26 de pasageri, din diverse ţări, au fost răniţi. Potrivit coaliţiei, atacul demonstrează că insurgenţii huthi din Yemen "au primit armament performant din Iran".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel