Atașatul militar american la Moscova a fost convocat la Ministerul rus al Apărării

Ionel Copcea |
Data publicării:

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 16.10.2020, atașatul pentru probleme de apărare al Ambasadei SUA la Moscova a fost convocat la Direcția principală cooperare militară internațională.

Cu această ocazie, reprezentantului Forțelor Armate ale SUA i-a fost comunicată poziția Ministerului rus al Apărării în legătură cu declarațiile atașatului militar al SUA la Kiev, colonel Brittany Stewart, privind acțiunile comune ale Forțelor Armate ale SUA și Ucrainei pentru contracararea “agresiunii rusești”.

Părții americane i s-a atras atenția că declarația respectivă conține elemente false, este de natură provocatoare și împinge partea ucraineană la o soluție militară în rezolvarea conflictului intern din Donbas.

În opiniile reprezentanților ruși, această declarație contrazice afirmațiile anterioare ale conducerii Pentagonului potrivit cărora rezolvarea situației din Ucraina nu se poate face decât prin mijloace pașnice.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel