Armata ucraineană a efectuat un nou atac asupra Crimeei (Foto/Video): Un depozit de muniții din apropierea bazei aeriene ruse Oktiabrske a fost distrus

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În districtul Krasnohvardiiske din Crimeea ocupată, un depozit de petrol a fost cuprins de flăcări, iar traficul pe calea ferată din Crimeea este suspendat. Mai multe înregistrări video de la fața locului sunt publicate de martorii oculari pe rețelele de socializare.

 

 

Așa-zisele autorități ruse de ocupație au anunțat sâmbătă un atac cu drone asupra unor elemente de infrastructură din districtul Krasnohvardiiske din Peninsula Crimeea. De asemenea, a fost lovit un depozit de muniții din apropierea bazei aeriene Oktiabrske, care se află în apropiere de Simferopol, iar un depozit de petrol din apropierea gării Elevatorna a luat foc.

Youtube video image

În zona depozitului de petrol, un fum negru și gros se ridică pe cer, vizibil de la distanță.

Șeful autorităților de ocupație din Crimeea, Serghei Aksenov, a recunoscut că, în urma atacului cu drone în districtul Krasnohvardiiske, a avut loc o explozie la depozitul de muniții.

Așa-numitele autorități de ocupație au luat decizia de a evacua populația pe o rază de 5 kilometri de la locul faptei. Oamenii sunt duși în locuințe temporare. De asemenea, pentru a "minimiza riscurile", au decis să suspende circulația trenurilor pe calea ferată din Crimeea.

,,Ca urmare a atacului cu drone inamice în districtul Krasnogvardeiski (în centrul Crimeei), a avut loc explozii la un depozit de muniţii", a declarat Serghei Aksionov pe Telegram, fără să comunice despre eventuale daune sau victime.

Imaginile difuzate de presă de stat au arătat un nor gros de fum gri la locul deflagraţiei.

,,A fost luată decizia de a evacua persoanele care locuiesc pe o rază de cinci kilometri. Pentru a minimiza riscurile, s-a decis suspendarea traficului feroviar" în peninsulă, a adăugat el.

Aksionov a dat vina pe un atac cu drone ucrainene. Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Kievului.

Luni, podul din Crimeea a suferit cel de-al doilea atac de la începutul războiului de pe urmă a două drone marine, după care, drept răzbunare, Rusia a bombardat în ultimele zile mai multe terminale portuare ucrainene de la Marea Neagră.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel