Armata Poloniei, reformă în structura de comandă. Președintele Duda a semnat legea

Darius Muresan |
Data publicării:

Polonia își va modifica structura de comandă a Forțelor Armate poloneze.

Președintele polonez Andrzej Duda a semnat pe 10 noiembrie o lege ce vizează reforma structurii de comandă a Forțelor Armate poloneze, a anunțat Ministerul Apărării Naționale din Polonia pe site-ul propriu, citat de janes.com.

Ministerul Apărării din Polonia susține că noua legislație va simplifica structura de comandă și va elimina sistemul "disfuncțional" care datează din 2014. Potrivit polonezilor, vechiul sistem a împiedicat dezvoltarea eficientă a armatei poloneze iar reorganizarea este o necesitate. Scopul principal al reformei este de a introduce responsabilitatea unui comandant unic, evitând situații de haos.

În acest sens responsabilitățile forțelor armate poloneze vor fi sporite. Szef Sztabu Generalnego al Ploniei, echivalentul Șefului Statului Major General, va devenit în urma noii legi responsabil pe întregul comandament.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel