Analistul George Friedman, conferință LIVE. România și viitorul relațiilor transatlantice

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Joi, 22 noiembrie 2018, analistul geopolitic american, George Friedman, va susține o conferință la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Analistul geopolitic american, George Friedman, va vorbi, azi, la SNAPSA, în cadrul unei prelegeri cu tema "The future for Transatlantic relations. Relevance for Eastern Europe".

Acesta va discuta despre viitorul relațiilor transatlantice, Europa de Est și rolul pe care îl are România în acest peisaj geostrategic.

Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA azi, începând cu ora 17:00. DEFENSE ROMÂNIA va transmite conferința cunoscutului analist.

George Friedman este fondator și CEO al companiei de previziune și analiză geopolitică Geopolitical Futures, lansată la începutul lui decembrie 2015. De asemenea, George Friedman este fondatorul agenţiei Stratfor, pe care a înfiinţat-o în anul 1996. George Friedman a absolvit City College of the City University of New York şi este doctor în ştiinţe politice la Cornell University.

George Friedman este autorul mai multor cărţi de analiza şi previziune, recunoscute la nivel mondial, printre care: The Next 100 Years, The Next Decade, America's Secret War, The Intelligence Edge, The Future of War, Flashpoints: The Emerging Crisis in Europe.

Evenimentul va fi transmis live pe WWW.DEFENSEROMANIA.RO, dar și pe pagina de Facebook Defense România

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel