Ambasadorul Zuckerman: E straniu că la 30 de ani de la Revoluție se poartă discuții pe 5G cu chinezii comuniști

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Ambasadorul Adrian Zuckerman a amintit că, în contextul celor 30 de ani de la Revoluție, e straniu că se poartă discuții pe teme precum 5G cu China.

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a declarat, vineri, la Timişoara, că, deşi România a făcut progrese remarcabile în cei 30 de ani de la Revoluţie, din păcate, "mai sunt influenţe maligne care vin de la vecinii din nord şi negative, care vin de la chinezii comunişti", potrivit Agerpres.

"România arată fantastic după 30 de ani, s-au făcut lucruri pe care nu mi le puteam imagina. Din păcate, mai rămân lucruri de făcut, sunt o mulţime de influenţe maligne, care vin de la vecinii din nord, influenţe negative care vin de la chinezii comunişti. Acum, la 30 de ani de când au căzut comuniştii, e cam straniu să avem discuţii pe teme precum 5G cu chinezii comunişti. Îmi pare rău că se întâmplă aşa ceva, dar trebuie să mergem înainte şi să ţinem minte tot timpul demnitatea şi libertatea omului", a răspuns Andrei Zuckerman întrebărilor presei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel