Ambasadorul SUA, Hans Klemm, înlocuit. Meleșcanu, declarații cheie

Meleșcanu
Meleșcanu

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a spus că ambasadorul SUA Hans Klemm va fi înlocuit de o persoană care cunoaşte limba română.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a făcut următoarele declarații luni, 11 iunie: 'Aşteptăm să vedem dacă i se oferă agrementul şi după aceea vă pot spune şi numele. În orice caz e o persoană care cunoaşte limba română'.

Meleșcanu a mai spus că nu-l cunoaşte personal pe noul ambasador, ci din CV, menţionând că acesta a avut legături cu România.

De asemenea, ministrul a mai spus că în mandatul lui Hans Klemm s-au făcut paşi importanţi în relaţia cu SUA, mai ales în domeniul economic. 'Da, categoric da. Am avut cel mai mare eveniment organizat de Departamentul comerţului din SUA unde peste 700 de societăţi americane importante au venit la Bucureşti, deci sunt paşi importanţi', a adăugat Meleşcanu, în Parlament.

Întrebat în legătură cu intervenţiile lui Klemm în ceea ce priveşte deciziile politice, Meleşcanu a răspuns: 'Dânsul nu a avut intervenţii în ceea ce priveşte deciziile politice. A exprimat puncte de vedere. România este o ţară democratică unde toată lumea se poate exprima'.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel