Agresorii Iranului vor suferi pierderi grele dacă vor ataca

Eduard Pascu |
Data publicării:
Generalul maior Mohammad Hossein Baqeri șeful Statului Major al Forțelor Armate din Iran
Generalul maior Mohammad Hossein Baqeri șeful Statului Major al Forțelor Armate din Iran

Șeful Statului Major al Forțelor Armate iraniene, generalul-maior Mohammad Hossein Baqeri, a avertizat despre consecințele unei eventuale agresiuni împotriva Republicii Islamice și a spus că agresorii ar trebui să plătească costuri grele, transmite agenția Tasnim.

Într-un discurs ținut cu ocazia unei vizite efectuate marți la baza Brigăzii 65 a Forțelor Speciale Aeriene (numită Brigada NOHED din persană) din Teheran, generalul-major Baqeri a punctat acțiunile ostile întreprinse de SUA și regimul israelian împotriva Iranului și a spus că nu există nicio îndoială cu privire la ostilitatea „criminalului SUA și a regimului sionist criminal” împotriva Republicii Islamice.

Primul comandant a subliniat în continuare puterea militară a Iranului și a spus că puterea de descurajare împiedică inamicul să invadeze țara. „Inamicul ar trebui să știe că, dacă traversează granițele patriei islamice, se va confrunta cu o națiune unită, care urmează un lider, care are forțe puternice și bine înarmate”, a declarat generalul maior Baqeri.

O astfel de confruntare va fi urmată de victime grele pentru agresori, distrugerea echipamentelor lor și o înfrângere rușinoasă pentru ei, a continuat el.

Observațiile au venit pe fondul tensiunilor crescute între Iran și SUA, după ce Republica Islamică a doborât o dronă americană peste apele sale teritoriale și a atacurilor recente ale forțelor yemenite asupra instalațiilor petroliere din Arabia Saudită, Washingtonul și Riadul afirmând că Iranul se afla în spatele lor .

Vezi și: Arabia Saudită a bombardat obiective ale rebelilor houthi din Yemen

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel