Afgan înarmat cu un cuţit, reţinut la Lyon

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un afgan în ţinută tradiţională, înarmat cu un cuţit şi considerat ameninţător, a fost reţinut joi în oraşul francez Lyon, relatează AFP, citând o sursă apropiată a anchetei.

Bărbatul urma să treacă la acţiune, a declarat aceeaşi sursă pentru France Presse, calificând incidentul drept "grav". Acesta a survenit la câteva ore după atacul cu cuţitul care s-a soldat cu trei morţi joi dimineaţă, într-o biserică din Nisa.

Potrivit dailystar.co.uk, care citează presa locală, bărbatul a fost arestat pe strada Victor-Hugo. El a fost zărit într-o staţie de tramvai având asupra lui un cuţit cu lama de 30 de cm şi ar fi încercat să se urce într-un tramvai, transmite Agerpres.

Bărbatul a fost arestat şi a fost declanşată o anchetă.

"Un bărbat înarmat cu un cuţit lung tocmai a fost arestat de poliţia naţională. Mulţumesc poliţiei pentru intervenţia ei eficientă care a făcut posibilă evitarea unei noi tragedii", a postat pe Twitter primarul celui de-al doilea arondisment din Lyon, Pierre Oliver.

Citește și: Nivelul alertei de securitate, ridicat în Franţa la "urgenţă atentat"

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel