Accident pe A2: Un tanc a lovit cu turela un pasaj de pe autostradă

S.I. Catalin / 03 Martie 2020 / 11:49

Un tanc a lovit cu turela un pasaj de pe Autostrada Soarelui, după care a țeava ruptă a ricoșat și într-un camion aflat în mers.

UPDATE: DefeseRomania a luat legătura cu MApN. Se pare că este vorba despre un sistem Gepard care a fost implicat în accident, nu un tanc, așa cum s-a anunțat inițial în presa centrală.

 

CITEȘTE ȘI: MApN, pentru DefenseRomania: Nu un tanc a lovit cu turela un pasaj pe A2, ci un sistem Gepard

 

Știrea inițială:

Neobișnuitul accident s-a produs marți dimineața, la kilometrul 90 al Autostrăzii Soarelui A2, pe direcția Constanța- București, informează Hotnews.

Un tanc aflat în cadrul unui transport militar de armament a atins cu turela un pasaj peste autostrada, semnalizat că permitea accesul transporturilor cu o înălțime de maxim 5 metri.

În urma loviturii, țeava tancului s-a rupt și a acroșat și un camion aflat în mișcare, în cadrul convoiului militar.

„În cursul acestei dimineți, pe Autostrada A2, km 90+400, calea 2 (Constanța-București), în timpul unui transport militar de armament, a fost atins pasajul cu turela unui tanc aflat pe platformă, iar aceasta din urmă a acroșat și un autotren de platforma. Toate vehiculele implicate se află pe banda de urgență, circulația desfășurându-se normal pe ambele benzi ale căii de rulare către București", a transmis Direcția de Drumuri Constanța.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy