Accident pe A2: Un tanc a lovit cu turela un pasaj de pe autostradă

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tanc a lovit cu turela un pasaj de pe Autostrada Soarelui, după care a țeava ruptă a ricoșat și într-un camion aflat în mers.

UPDATE: DefeseRomania a luat legătura cu MApN. Se pare că este vorba despre un sistem Gepard care a fost implicat în accident, nu un tanc, așa cum s-a anunțat inițial în presa centrală.

 

CITEȘTE ȘI: MApN, pentru DefenseRomania: Nu un tanc a lovit cu turela un pasaj pe A2, ci un sistem Gepard

 

Știrea inițială:

Neobișnuitul accident s-a produs marți dimineața, la kilometrul 90 al Autostrăzii Soarelui A2, pe direcția Constanța- București, informează Hotnews.

Un tanc aflat în cadrul unui transport militar de armament a atins cu turela un pasaj peste autostrada, semnalizat că permitea accesul transporturilor cu o înălțime de maxim 5 metri.

În urma loviturii, țeava tancului s-a rupt și a acroșat și un camion aflat în mișcare, în cadrul convoiului militar.

„În cursul acestei dimineți, pe Autostrada A2, km 90+400, calea 2 (Constanța-București), în timpul unui transport militar de armament, a fost atins pasajul cu turela unui tanc aflat pe platformă, iar aceasta din urmă a acroșat și un autotren de platforma. Toate vehiculele implicate se află pe banda de urgență, circulația desfășurându-se normal pe ambele benzi ale căii de rulare către București", a transmis Direcția de Drumuri Constanța.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel