A murit singurul supraviețuitor al accidentului de elicopter în care a și-a pierdut viața și şeful Statului Major al Indiei

Darius Muresan |
Data publicării:
Mi-17V5, sursă foto: DefenseWorld.net
Mi-17V5, sursă foto: DefenseWorld.net

Singurul supravieţuitor al accidentului de elicopter de săptămâna trecută din India, în care şi-au pierdut viaţa şeful Statului Major şi alte 12 persoane aflate la bord, a murit de asemenea miercuri, din cauza rănilor, au anunţat forţele aeriene, citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Căpitanul Varun Singh s-a aflat printre cele 14 persoane aflate la bordul elicopterului Forţelor Aeriene Indiene (IAF) care a fost cuprins de flăcări după ce s-a prăbuşit pe o coastă de deal în statul Tamil Nadu din sudul Indiei.

Treisprezece persoane au fost declarate decedate imediat după accident, inclusiv şeful Statului Major şi soţia sa, însă Singh a supravieţuit şi a fost conectat la aparate pentru a fi ţinut în viaţă.

"IAF transmit sincere condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată", au scris forţele aeriene pe Twitter.

Ministrul indian al apărării, Rajnath Singh, şi-a exprimat de asemenea durerea după acest deces.

Armata indiană a anunţat deschiderea unei investigaţii pentru determinarea cauzelor accidentului. Accidentele în care sunt implicate aeronave militare sunt frecvente în India, notează Reuters. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel