A fost incendiat în mod intenționat Centrul de Informare NATO de la Chișinău. SUA reacționează prompt și condamnă actul de violență

Foto: Captură video TVR Moldova
Foto: Captură video TVR Moldova

Ambasada Statelor Unite ale Americii de la Chișinău condamnă actul de violență comis asupra Centrului de Informare și Documentare privind NATO, sediul căruia a fost cuprins ieri de flăcări, se arată în mesajul Ambasadei, postat pe rețelele de socializare.

„Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău condamnă cu fermitate actul de violență comis ieri asupra Centrului de Informare și Documentare privind NATO, amplasat în campusul Universității de Stat din Moldova”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Portalul Deschide.md amintește că ieri seara, la ora 18:45 sediul Centrului de Informare și Documentare privind NATO a fost cuprins de flăcări. Universitatea de Stat din Moldova  a confirmat într-o postare pe Facebook că incendiul a fost declanșat în mod intenționat.

Centrul de Informare și Documentare privind NATO condamnă actul de incendiere intenționată a sediului și exprimă îngrijorare în legătură cu consecințele acestuia. Centrul NATO mai anunță că se află într-o strânsă cooperare cu autoritățile competente în vederea investigării acestui caz. Poliția a pornit un proces penal.

2. Foto: Cent... (nato_73517000.jpg)

Foto: Centrul de Informare și Documentare privind NATO

 

Din fericire niciun rănit după ce Centrul de Informare și Documentare privind  NATO de la Chișinău a fost incendiat în mod intenționat

 

„Stimați membri și colaboratori,

Cu regret vă informăm că incendiul care a afectat sediul nostru în data de 8 februarie 2024 a fost provocat intenționat în jurul orei 18:45. Condamnăm ferm acest act de violență și suntem profund îngrijorați de consecințele sale.

Colaborăm strâns cu autoritățile competente pentru a investiga acest incident și pentru a aduce în fața justiției pe cei responsabili.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul dumneavoastră în aceste momente dificile”, a anunțat oficial și cei de la Centrul de Informare și Documentare privind NATO.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel