US Air Force și Royal Air Force, antrenament intens în Marea Britanie

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Timp de 48 de ore forțele aeriene ale US Air Force și Royal Air Force vor desfășura un antrenament intensiv, fiind incluse și zboruri pe timp de noapte, în estul Angliei, se arată într-un comunicat al US Air Force, transmite defenceblog.

Avioane din Escadrila 48 RAF și Escadrila 352 Operațiuni Speciale, sprijinite de cisterne aeriene din cadrul Escadrilei 100 vor desfășura un exercițiu de pregătire de 48 de ore în perioada 2-4 octombrie, care va include și zbor pe timp de noapte.

Într-un comunicat de presă, Escadrila 48 RAF a transmis că, în această perioadă, locuitorii din estul Angliei și regiunile înconjurătoare pot vedea și auzi aeronavele americane care decolează și aterizează de la Bazele RAF Lakenheath și RAF Mildenhall, care vor traversa câmpurile de antrenament de-a lungul Mării de Nord de mai multe ori între apus și răsărit.

„Înțelegem că operațiunile de zbor de noapte pot provoca discomfort și vom încerca să reducem la minimum impactul cât va fi posibil”, a spus colonelul Will Marshall, comandant al Escadrilei 48 Vânătoare al RAF. „Aceste tipuri de exerciții sunt necesare pentru a ne asigura că avioanele noastre mențin nivelul necesar de pregătire pentru a zbura, a lupta și a câștiga pentru națiunea noastră, Regatul Unit și aliații noștri”, a mai spus colonelul Will Marshall.

"Zborul peste sol va fi limitat pe cât posibil între apusul și răsăritul soarelui. Exerciții precum acesta oferă atât echipajelor, cât și personalului de sprijin experiența necesară pentru a menține o forță pregătită capabilă să asigure apărarea colectivă a alianței NATO", se arată în comunicat.

Exercițiul nu include planuri de zbor cu altitudine mică în Anglia de Est sau în regiunile înconjurătoare în timpul orelor de liniștite stabilite. Toate instruirile vor fi efectuate în conformitate cu reglementările Ministerului Apărării ale Marii Britanii.

„În timpul acestor exerciții de pregătire, avioanele noastre se pregătesc să funcționeze în toate condițiile”, a spus Marshall. „În numele Forțelor Aeriene și al partenerilor noștri de la Baza RAF Mildenhall, apreciem răbdarea și înțelegerea comunităților noastre locale în această scurtă perioadă de pregătire forate importantă pentru noi”, a mai declarat colonelul Will Marshall

Vezi și: Bombardierele americane B-2 efectuează zboruri de instruire în vecinătatea Mării Norvegiei

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel