Ziua Drapelului în pandemie. Nu credeam că voi trăi așa ceva

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Instituţia Prefectului Cluj, Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Divizia 4 Infanterie 'Gemina' au organizat vineri, ora 12.00, o ceremonie publică militar-religioasă dedicată Zilei Drapelului Naţional, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Ceremonia a fost precedată de slujba de sfinţire a Drapelului Naţional, de către ÎPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului, care s-a desfășurat în Catedrala Mitropolitană.

 

Sub flamura Tricolorului trebuie să se adune laolaltă toată națiunea română

 

'Pentru viitorime, tinerii noștri trebuie educați în respect față de valorile pe care ni le-au transmis înaintașii noștri. Mândrul nostru Tricolor, sintagmă care nu știu dacă mai are suficient ecou în inima celor tineri, trebuie să își găsească, totuși, locul între valorile importante pe care ei le au în inimă. Sub flamura Tricolorului trebuie să se adune laolaltă toată națiunea română. Tricolorul, țara pe care Dumnezeu ne-a pus-o la îndemână, precum și toate simbolurile pe care le-am moștenit de la părinții noștri, să le ocrotească Dumnezeu! Să binecuvânteze tricolorul și pe toți fiii neamului nostru!' a declarat ÎPS Andrei.

Mai mult pe DC News

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel