Ziua Armatei Române - Drapelul de luptă, Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale

Sebastian Florea |
Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a acordat, joi, în cadrul ceremoniei militare organizată cu prilejul Zilei Armatei României, drapelul de luptă Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale. 

De asemenea, şeful statului a decorat drapelele de luptă ale Centrului 13 Comunicaţii şi Informatică, Centrului 85 Aero Comunicaţii şi Informatică, precum şi pe cel al Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă.

'În semn de apreciere şi pentru rezultatele deosebite obţinute, am înmânat Drapelul de Luptă Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale şi am decorat Drapelele de Luptă al Centrului 13 Comunicaţii şi Informatică, al Centrului 85 Aero Comunicaţii şi Informatică, precum şi al Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă', a spus şeful statului la ceremonia militară organizată cu prilejul Zilei Armatei României.

Şeful statului român i-a felicitat pe militari: 'Îmi exprim încrederea că veţi demonstra cu toţii aceeaşi determinare, seriozitate şi profesionalism pentru a asigura şi pe mai departe dezvoltarea Armatei României la nivelul standardelor internaţionale actuale şi pentru a vă consolida respectul şi prestigiul pe care vi le-aţi câştigat prin muncă', a mai spus Iohannis. Şeful statului a semnat pe 23 iulie decretul prin care se acordă Drapelul de luptă Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel