Zelensky, după o discuţie cu Biden: Trebuie să oprim agresorul cât mai curând

Anca Murgoci |
Data publicării:
Zelensky
Zelensky

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, a anunţat, marţi seară, că a avut o nouă conversaţie cu omologul său american, Joseph Biden, despre sancţiunile impuse de Occident Rusiei şi despre asistenţa militară.

"Tocmai am avut o conversaţie cu preşedintele Statelor Unite. Am discutat despre coordonarea de către SUA a sancţiunilor antiruse şi despre asistenţa militară pentru Ucraina", a declarat Volodimir Zelensky, marţi seară, prin Twitter.

"Trebuie să oprim agresorul cât mai curând posibil. Mulţumesc pentru susţinere", a subliniat preşedintele Ucrainei.

Casa Albă a transmis că discuţia preşedintelui Joseph Biden cu Volodimir Zelensky s-a concentrat pe "continuarea susţinerii pe care Statele Unite o acordă Ucrainei în eforturile de a se apăra de agresiunea Rusiei".

"Preşedintele Biden a evidenţiat ajutorul susţinut acordat de Statele Unite Ucrainei, inclusiv prin furnizarea de asistenţă în materie de securitate, prin susţinere economică şi ajutoare umanitare. Liderii au discutat despre modul în care Statele Unite, împreună cu aliaţii şi partenerii colaborează pentru a trage Rusia la răspundere, inclusiv prin impunerea de sancţiuni care produc deja impact asupra economiei ruse", a transmis Preşedinţia SUA.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel