Zeci de tineri au fost uciși în Mozambic

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un grup militant armat a ucis cel puțin 52 de tineri într-un sat din nordul Mozambicului după ce au refuzat să facă parte din rândurile sale, a informat presa locală, transmite agenția Anadolu.

Potrivit unui raport publicat de site-ul de știri Mozambic, Noticias, Forțele de Apărare și Securitate (SDS) au confirmat că omorurile au avut loc în prima săptămână a lunii aprilie.

Purtătorul de cuvânt al SDS, Orlando Mudumane, a declarat că tinerii au fost atacați și uciși în satul Xitaxi din districtul Muidumbe din provincia Cabo Delgado. Mudumane a condamnat cu tărie actul laș și a reiterat hotărârea și angajamentul guvernului de a proteja cetățenii și de a lupta împotriva militanților.

De asemenea, el a făcut apel la tineri să nu se alăture niciunui militant sau grup criminal din țară, sfătuindu-i în schimb să colaboreze cu autoritățile în lupta împotriva lor.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel