Zeci de rachete au fost interceptate azi de Iron Dome. Atacul Hamas continuă chiar și în aceste momente

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Sistemul Iron Dome a reușit să doboare azi zeci de rachete trase de Hamas sper orașele situate în centrul și în nordul Israelului.

În urmă cu câteva minute a fost lansat un nou atac asupra orașelor TelAviv, Ashdod, Beer Sheva și zonele înconjurătoare. Scutul Iron Dome a fost activat și a interceptat rachetele care se îndreptau spre aeroportul internațional Ben Gurion de lângă Tel Aviv.

 

Într-o postare pe Twitter comandantul Brigăzii Al-Qassam, latura armată a Hamas, Abu Obeida a spus că ”Decizia de a bombarda Tel Aviv, Ierusalim, Dimona, Ashkelon, Ashdod, Beersheba este mai ușoară pentru noi decât apa potabilă”.

Comandamentul Frontului Intern al IDF (Forțele Armate ale Irsaelului) a spus că în ultimele 24 de ore au fost lansate 1.369 de rachete spre teritoriul israelian, dintre care 264 au lovit în zone populate: 167 au provocat daune, iar 4 sunt considerate majore. Au fost emise 4.447 de Alerte Roșii.

 

Citește și: Armata Israeliană: Peste 1000 de rachete au fost trase de Hamas. Iron Dome, rată de succes de 90%

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel