Zeci de migranţi, blocați de poliție în Grecia. Fenomenul care a luat amploare

Sebastian Florea |
Data publicării:

Poliţia greacă a arestat zeci de migranţi care încercau să ajungă în alte ţări europene cu paşapoarte false.

Poliţia din Grecia a arestat în decurs de o săptămână zeci de migranţi care au încercat să călătorească în alte ţări europene cu ajutorul unor paşapoarte şi acte de identitate false, relatează luni dpa.

Pe insula Creta 66 de persoane au prezentat documente de călătorie false pe aeroporturile din Heraklion, Chania şi Siteia în timp ce încercau să se îmbarce în avioane cu destinaţia Germania, Franţa şi alte ţări din centrul şi vestul Europei, a anunţat luni poliţia greacă.

Numeroşi migranţi cu documente false au fost reţinuţi de poliţie în timpul sezonului turistic în Grecia. Contrabandiştii au dezvoltat o afacere rapidă din falsificarea documentelor după ce ruta Balcanilor în Europa a fost închisă ca urmare a crizei provocate de valul de migranţi, au afirmat surse din cadrul poliţiei elene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel