Voluntari americani din Legiunea Internaţională din Ucraina luptă împotriva rușilor folosind NLAW și M72 LAW

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un material video distribuit pe rețelele de socializare arată un grup de voluntari străini [n.r cel mai probabil americani, judecând după accentul pe care îl au când vorbesc limba engleză] care luptă în Ucraina împotriva forţelor ruse de ocupaţie. Acțiunea are loc pe linia frontului din Ucraina, întrucât sursa care a publicat materialul video spune că bătălia se desfășoară în zona Severodonetsk, regiunea Luhansk, în nord-estul Ucrainei.

În acest material video sunt cel puțin trei voluntari. Unul s-a ascuns în spatele unui tufiș, altul a înregistrat întreaga scenă cu un body cam, purtând la el și un M72 LAW, iar un al treilea, care nu se vede pe înregistrare, dar a cărui voce se aude când anunţa lansarea unei rachete antitanc din sistemul NLAW.

În prima parte a înregistrării poate fi auzită vocea celui de-al treilea militar care anunţ lansarea unei rachete antitanc din sistemul NLAW [Next Generation Light Anti-tank Weapon]. La scurt timp, cel care a înregistrat întreaga scenă cu un body cam deschide focul cu un sistem M72 LAW [armă antitanc ușoară], care este de fabricație americană.

Nu există nicio informație cu privire la data exactă în care a fost înregistrat videoclipul, dar, judecând după copacii și arborii înverziţi, cel mai probabil acţiunea s-a întâmplat în ultima lună.

Nu este pentru prima dată când apar materiale video cu voluntari străini care lupta în Legiunea Internaţională din Ucraina.

La sfârșitul lunii mai, au apărut imagini cu un grup de voluntari străini (americani, canadieni și britanici) care au tras cu rachete antitanc asupra unui vehicul blindat rusesc BTR-80. Vehiculul blindat rusesc a fost lovit atunci de un lansator de grenade german RGW-90.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel