Volodimir Zelenski îi cere lui Vladimir Putin să se întâlnească pe linia frontului din estul separatist

Eduard Pascu |
Data publicării:
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski  Sursa foto: Volodimir Zelenski/Facebook
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski Sursa foto: Volodimir Zelenski/Facebook

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, l-a invitat marţi pe omologul său rus, Vladimir Putin, să se întâlnească în zona conflictului cu separatiştii proruşi din estul Ucrainei pentru a face să scadă tensiunea dintre cele două ţări, transmit agenţiile internaţionale de presă.

"Domnule Putin! Sunt dispus să vă propun să ne întâlnim în orice loc din Donbas-ul ucrainean unde războiul continuă", a spus el într-un discurs adresat naţiunii, transmite Agerpres.

"Milioane de vieţi" sunt în joc în cazul unui conflict între Ucraina şi Rusia, a avertizat marţi preşedintele ucrainean adresându-i-se liderului de la Kremlin.

"Preşedintele rus a spus cândva: dacă o luptă este inevitabilă, trebuie să ataci primul. Dar, în opinia mea, fiecare lider trebuie să înţeleagă că o luptă nu poate fi inevitabilă atunci când este vorba despre un război real şi milioane de vieţi", a adăugat Volodimir Zelenski într-un discursul său. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel