Viktor Orban: Legiuni de migranţi bat la aproape toate porţile europene

DefenseRomania Team |
Data publicării:
Sursă foto: Viktor Orban Facebook
Sursă foto: Viktor Orban Facebook

Pe măsură ce pandemia este preluată sub control, problema migraţiei va reveni în centrul politicii europene, a afirmat vineri premierul ungar Viktor Orban, în interviul săptămânal radiodifuzat, transmite MTI.

"Legiuni de migranţi bat la aproape toate porţile europene", a declarat Viktor Orban pentru Radio Kossuth, potrivit Agerpres.

Potrivit premierului ungar, numărul tentativelor de trecere ilegală a frontierei la graniţele sudice ale Ungariei a crescut anul acesta, ajungând până acum la 38.000, comparativ cu circa 10.000 în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Presiunea migraţiei creşte nu doar la graniţele terestre, ci şi la frontierele maritime ale Europei, a menţionat Orban.

Acesta a subliniat că poziţia Ungariei este una clară de respingere a migraţiei, despre care a afirmat că este deosebit de periculoasă pe vreme de pandemie, şi a propus să nu se permită niciun fel de migraţie pe o perioadă de doi ani. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel