Vergil Chițac, testat pozitiv cu noul coronavirus. Senatorul român a participat luna trecută la Adunarea Parlamentară a NATO

DefenseRomania Team / 13 Martie 2020 / 11:57

După ce ieri au apărut zvonuri cu privire la faptul că senatorul Vergil Chițac ar fi infectat pozitiv cu COVID-19, DC News precizează că testele senatorului au ieșit pozitive.

Vergil Chițac a luat contact cu mai mulți lideri liberali după ce a participat luni la ședința Biroului Executiv al Partidului Național Liberal.

Premierul interimar Ludovic Orban a confirmat informația și a declarat în urmă cu puțin timp, într-o conferință de presă, că membrii Biroul Executiv al PNL se vor izola la domiciliu până la venirea diagnosticului. Acestora li se vor preleva imediat probe. Totodată, va avea loc o anchetă epidemiologică.

Amintim că în data de 18 februarie, senatorul Vergil Chițat a participat la Adunarea Parlamentară a NATO de la Bruxelles, în calitate de președinte al delagației României. Subliniem totuși că perioada de incubație a noului coronavirus este cuprinsă intre 1 și 14 zile. 

Vergil Chițac este un ofițer de marină retras și actual politician. S-a retras din Marină cu grad de amiral și s-a înscris în Partidul Național Liberal, fiind ales în Senatul României pe listele acestui partid.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy