Vasile Dîncu, testat pozitiv cu COVID-19. Ministrul Apărării și-a suspendat întâlnirile față în față și audiențele

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale. Sursă foto: Guvernul României
Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale. Sursă foto: Guvernul României

Ministrul Apărării Naționale a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de Vasile Dîncu.

UPDATE:  Ministrul a anunțat că în cursul zilei de 02.02.2022 nu a avut niciun contact cu vreun oficial român sau străin.

„Precizez că, în cursul zilei de miercuri (02.02.2022), nu am participat la nicio activitate publică prevăzută în agendă și nu am avut contact direct cu niciun oficial român sau străin” - Vasile Dîncu.

Știrea inițială:

Acesta a precizat că este asimptomatic, se simte foarte bine, dar a intrat în izolare. E pentru a doua oară când Vasile Dîncu e confirmat cu COVID-19 de la începutul pandemiei.

„Se spune că marile întâlniri ale vieții sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puțin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie viețile de aproape 2 ani. L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat”, a transmis Ministrul Apărării pe pagina personală de Facebook.

„Sper, așadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire. Începând de miercuri sunt în izolare. Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanță, am suspendat doar întâlnirile față în față și audiențele.Nu am simptome, mă simt foarte bine și sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naționale și din Guvernul României. Să ne revedem sănătoși!”, a conchis Vasile Dîncu.

Amintim că în cursul zilei de marți Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, împreună cu generalul Daniel Petrescu, Șeful Statului Major al Apărării, și alți înalți reprezentanți ai Armatei României, au efectuat o vizită la Petrești, Dâmbovița la facilitatea de camioane Iveco.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel