US Marine Corps vor să renunțe la tancuri și să folosească echipamente pentru lovituri la distanță

Eduard Pascu |
Data publicării:

US Marine Corps se pregătește să aducă o serie de schimbări majore în conceptul său de funcționare, cu intenția de renunța la tancuri, extinzând, capacitățile sale de foc pe distanțe lungi, transmite Jane.

A trecut mai puțin de un an de când generalul cu patru stele David Berger a preluat funcția de comandant al US Marine Corps. Acesta a prezentat o serie de schimbări cu privire la modul în care serviciul ar trebui să fie gestionat și să funcționeze până în 2030 pentru a putea concura de la egal la egal cu China și Rusia.

"Efortul de proiectare a forței este o abordare bazată pe amenințare, bazată pe concept, într-un orizont de timp de 10 ani, destinat să gândească o forță care să corespundă amenințărilor definite în Strategia Națională de Apărare (NDS)", a mai spus generalul David Berger.

Când reorganizarea este finalizată, serviciul prevede că va avea o forță care este "mai mică și mai inteligentă pentru a sprijini operațiunile navale de război", în timp ce  sistemele moștenite sunt fie modernizate fie înlocuite cu unele noi. De asemenea se prevede o reducere a forței cu 12.000 de militari.

Militarii și structura de luptă din cadrul Marine littoral regiments (MLRs) vor fi redistribuiți în cadrul Marine Expeditionary Force (MEF) unde se vor instrui pentru "controlul mării și protecția traficului".

USMC va renunța să investească în batalioanele de tancuri și de batalioanele de aplicare a legii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel