US Army și-a trimis unitatea de servicii funerare la New York

Eduard Pascu |
Data publicării:

Secretarul Ministerului Apărării al SUA, Ryan D. McCarthy, a anunțat că unitatea de servicii mortuare a US Army va fi trimisă la New York pentru a ajuta la transportul persoanelor decedate în spitale din cauza COVID-19, transmite Defence Blog.

Secretarul armatei Ryan D. McCarthy a făcut acest anunț cu ocazia vizitei la Compania 111 Quartermaster de la Baza Fort Lee din Virginia.

"Pot să vă garantez că veți pleca", a spus el cu referire la zvonurile care circulau în unitate cu privirea la iminenta desfășurare a unității pentru a ajuta operațiunile de la morgile din New York, unde au fost raportate peste 5.500 de decese cauzate de COVID-19 începând cu 7 aprilie.

Spitalele din New York sunt copleșite de bolnavi și morți. Canalul News 4 a anunțat că din cauza volumului mare de decese cauzate de coronavirus, morgile spitalelor întârzie foarte mult eliberarea trupurilor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel