US Air Force a comandat căști Next Generation LG II Sniper Gen II pentru protecția forțelor sale de securitate

Eduard Pascu |
Data publicării:

Departamentul Apărării din SUA a atribuit un contract pentru echiparea soldaților din forța de securitate a US Air Force cu noul model de cască balistică LG II Sniper Gen II, transmite defence blog.

ArmorSource LLC, un producător de căști balistice, a primit un contract de 17,3 milioane de dolari pentru echiparea militarilor cu noua cască balistică Next Generation.

Contractul, anunțat de către Departamentul Apărării, prevede fabricarea și livrarea a până la 24.300 de căști balistice LG II Sniper Gen II, pentru forțele armate de securitate ale US Air Force. Noile căști nu cântăresc mai mult de 1,4 kilograme fără echipamente auxiliare (lanternă, dispozitiv de vedere pe timp de noapte).

Termenul de livrare a echipamentelor este până la 8 ianuarie 2023. 

Căștile ArmorSource sunt utilizate de clienți precum US Army și US Marine Corps, armatele din Italia, Olanda, Israel, Chile, Australia și alte organizații militare și de aplicare a legii din întreaga lume, mai arată Departamentul Apărării al SUA.

Vezi și: Vehiculele blindate robotizate, o prioritate pentru US Army

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel