Ursula von der Leyen: Sperăm să avem un vaccin pentru noul coronavirus până la toamnă

Darius Muresan |
Data publicării:

Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, a declarat azi că are speranța că până în toamnă va fi dezvoltat vaccinul împotriva noului coronavirus.

Într-o declarație postată pe contul de Twitter, Ursula von der Leyen a declarat că Uniunea Europeană speră ca până la finalul acestui an să fie dezvoltat un vaccin împotriva COVID-19.

„Cercetările sunt accelerate, am discutat cu managerii unei companii. Se lucrează la o tehnologie promițătoare pentru a dezvolta un vaccin împotriva noului coronavirus. Uniunea Europeană oferă 80 de milioane de euro și sper că, prin ajutorul acestui sprijin financiar, vom putea avea un vaccin pe piață până la venirea toamnei”, a precizat Ursula von der Leyen, care a adăugat că mai sunt multe de făcut până la învingerea pandemiei. În cadrul aceluiași mesaj video, președinta Comisiei Europene le-a transmis cetățenilor europeni că pot da o mână de ajutor în bătălia împotriva COVID-19, ascultând sfatul autorităților și stând acasă.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel