Ungaria va trimite un Gripen la București. Și alte avioane aliate și-au confirmat prezența în România la BIAS 2022

Forțele Aeriene Maghiare vor fi prezente în România cu un avion de tip JAS 39 Gripen, cu ocazia evenimentului aviatic Bucharest International Air Show (BIAS) 2022.

Anunțul cu privire la prezența unui Gripen maghiar la BIAS 2022 a fost făcut chiar de organizatori. Evenimentul va avea loc pe data de 3 septembrie.

 

Organizatorii BIAS au mai confirmat în decursul acestor zile că la BIAS va fi prezentă și o aeronavă germană de tip Tornado Pa 200, dar și alte aeronave aliate.

„Piloții Forțelor Aeriene Italiene, la manșa Eurofighter EF-2000A Thphoon, Alenia C-27J Spartan și Alenia Aermacchi M-346 Master promit o evoluție de senzație”, au mai anunțat săptămâna aceasta organizatorii BIAS pe pagina principală a evenimentului.

Va fi totodată prezentă și o aeronavă slovenă Pilatus PC-9.

Aeronavele aliate vor evolua alături de avioanele Forțelor Aeriene Române.

BIAS 2022 e va desfășura sâmbătă, 3 septembrie 2022, iar evenimentul va avea loc la Aeroportul Internațional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu și ROMAERO. 

După 11 ediții de succes, ultimele două nu s-au mai ținut din cauza pandemiei de COVID-19, fapt pentru care BIAS 2022 e așteptat cu un interes major. 

Bucharest International Air Show e cel mai mare show aviatic organizat în România.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel