Un vehicul a explodat la fontiera dintre SUA și Canada, pe Rainbow Bridge. FBI descrie situația ca una foarte fluidă

Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
Politie SUA / pexels, Matthis Volquardsen
Politie SUA / pexels, Matthis Volquardsen

FBI investighează o explozie a unui vehicul la punctul de trecere a frontierei Rainbow Bridge dintre Statele Unite și Canada , lângă Cascada Niagara, a anunțat miercuri agenția americană de aplicare a legii într-un comunicat.

Un punct de trecere a frontierei dintre SUA și Canada a fost închis după ce un vehicul a explodat la un punct de control pe un pod de lângă Cascada Niagara.

Autoritățile din statul New York „monitorizează îndeaproape” un incident de pe pod și agențiile de stat erau la fața locului, a declarat guvernatorul New York-ului, Kathy Hochul, într-o postare pe X miercuri.

Presa locală WIVB a raportat că toate cele patru puncte de trecere internațională a frontierei din vestul statului New York au fost închise miercuri din cauza unui incident care a implicat un vehicul pe pod. Reuters nu a putut confirma imediat raportul.

Oficialii agențiilor de frontieră din Statele Unite nu au făcut niciun comentariu imediat, în timp ce omologii lor canadieni nu au răspuns imediat unei cereri de comentarii.

De asemenea, reprezentanții Departamentului de Stat al SUA nu au răspuns imediat unei cereri de comentarii cu privire la închiderile raportate de frontieră.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel