Un proces istoric pentru un fost preşedinte american: Donald Trump a pledat nevinovat în cazul celor 34 de capete de acuzare (Foto/Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Donald Trump la Tribunalul Penal Manhattan din New York pentru a se prezenta în instanţă într-un caz de fraudă. Sursa foto: Captură video CNN.
Donald Trump la Tribunalul Penal Manhattan din New York pentru a se prezenta în instanţă într-un caz de fraudă. Sursa foto: Captură video CNN.

Donald Trump a ajuns marţi la Tribunalul Penal Manhattan din New York pentru a se prezenta în instanţă într-un caz de fraudă legat de banii plătiţi în 2016 către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels, un eveniment juridic fără precedent pentru un fost preşedinte american, relatează AFP.

UPDATE:

  • ora 05.50, 5 aprilie - Întors la reşedinţa sa Mar-a-Lago din Florida, Donald Trump a calificat marţi seara inculparea sa oficială în faţa unui tribunal din New York drept o "insultă la adresa naţiunii". În timpul discursului său dezlânat de aproximativ 20 de minute, fostul chiriaş de la Casa Albă a menţionat, ca de obicei, acuzaţiile sale de fraudă la alegerile prezidenţiale din 2020.

  • ora 23.00, 4 aprilie - Donald Trump a fost eliberat de Curtea Penală din Manhattan fără control judiciar.

  • ora 22.30, 4 aprilie - Trump a pledat nevinovat în cazul celor 34 de capete de acuzare aduse împotriva sa de procurorul Alvin Bragg, la capătul a cinci ani de anchetă. Acuzaţiile sunt considerate "încălcări ale articolului 175.10 din Codul Penal" şi sunt definite ca "tentativă de a frauda şi de a săvârşi o altă infracţiune" şi de a o ascunde.

Știrea inițială:

Fostul preşedinte american ( 2017-2024) a intrat în tribunalul situat în sudul insulei în vederea punerii sub acuzare oficială de către un judecător la ora 14:15 (6: 15 p.m. GMT).

Fostul preşedinte american Donald Trump a anunţat duminică într-un comunicat că se va adresa marţi seara, după punerea sa sub acuzare pentru că ar fi cumpărat tăcerea fostei actriţe porno Stormy Daniels înaintea alegerilor din 2016.


Fostul şef de stat republican urmează să fie prezentat marţi unei instanţe din New York, unde va fi inculpat, fotografiat şi amprentat, într-un dosar instrumentat de procurorul Alvin Bragg, un magistrat afro-american democrat.

Trump consideră inculparea un act de persecuţie politică împotriva lui şi o încercare de a-i diminua şansele la alegerile prezidenţiale de anul viitor, când el ar dori să candideze din nou.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel