Un militar azer a fost ucis și un ofițer rus a fost grav rănit în explozia unei mine în Nagorno-Karabah

Eduard Pascu |
Data publicării:

Explozia unei mine în regiunea Nagorno-Karabah a ucis un militar azer, a rănit alți patru membri ai forțelor de urgență și un ofițer rus din cadrul forțelor de menținere a păcii.

Un ofițer al contingentului rus de menținere a păcii a fost rănit în explozia unei mine în Nagorno-Karabakh în timpul căutării celor uciși în conflictul armat, a informat luni Ministerul Apărării din Rusia.
De asemenea, în aceeași explozie, un ofițer azer a fost ucis și alți patru reprezentanți ai ministerului de urgență al Republicii Nagorno-Karabakh au fost răniți, a mai precizat ministerul, citat de TASS.

"În zona Madagiz, o mină a explodat. Un ofițer al contingentului rus de menținere a păcii a fost rănit. Un ofițer al forțelor armate azere a murit. Patru membri ai Ministerului Urgențelor din Nagorno-Karabah a fost răniți", a declarat Ministerul Apărării din Rusia.

Citește și: Nagorno-Karabah: Forţele ruse au preluat controlul asupra coridorului ce leagă regiunea separatistă de Armenia

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel