Un centru de comandă al trupelor ruse din regiunea ucraineană Herson, lovit cu un sistem de rachete HIMARS (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Armata ucraineană a lovit centrul de control provizoriu al trupelor ruse din regiunea Herson, utilizând un sistem de rachete HIMARS. Acest lucru a fost raportat marți, 26 septembrie, de redactorul-șef al agenției ucrainene de presa Censor, Iuri Butusov, pe Telegram.

Potrivit jurnalistului, forţele terestre ucrainene au primit informaţii de la structuri ale Serviciului ucrainean de Securitate (SBU) cu privire la postul de comandă al trupelor ruse din Herson.

Youtube video image

Potrivit lui Butusov, opt ruși au fost uciși la fața locului și tot atâția au fost răniți. Coordonatele către sistemul de rachete HIMARS au fost transmise de un UAV ucrainean Leleka.

Ieri s-a aflat că atacul cu rachete de săptămâna trecută asupra cartierului general al Flotei ruse a Mării Negre din Sevastopol, ocupat temporar, a ucis 34 de ofițeri ruşi, inclusiv pe comandantul Flotei, Viktor Sokolov.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel