Un avion rusesc ar fi bombardat poziții din nordul Siriei

Eduard Pascu |
Data publicării:

Cel puțin o persoană a fost ucisă și alte 11 rănite azi noapte în două atacuri aeriene efectuate asupra unor așezări civile din regiunea Al-Bab a nordului Siriei.

Bombardamentele ar fi fost efectuate de un avion rusesc, potrivit unui grup militar al opoziției siriene. Printre răniții care au fost transportați la spitale s-ar afla și copii. Mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului, iar grupul de apărare civilă „Căștile Albe” continuă operațiunile de salvare de sub dărâmături, transmite Anadolu.

Trupele turcești și Armata Națională Siriană (SNA) au eliberat regiunea Al-Bab din grupul terorist Daesh în februarie 2017, în cadrul operațiunii Euphrates Shield.

Operațiunea, care a început în august 2016 și s-a încheiat în martie 2017, a fost realizată pentru a elimina prezența membrilor grupării teroriste Daesh/ISIS de-a lungul graniței turce.

Citește și: Bombardament neidentificat în estul Siriei. Mai mulți membri ai milițiilor iraniene au fost uciși

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel