Ucrainenii au aruncat în luptă mai multe IFV-uri Bradley și tancuri Leopard 2 pentru a apăra Avdiivka (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
M2 Bradley, cu un camuflaj special pentru Ucraina /
M2 Bradley, cu un camuflaj special pentru Ucraina /

Comandamentul militar ucrainean a trimis vehicule blindate occidentale moderne Bradley și tancuri Leopard 2 pentru a respinge atacurile rusești în apropiere de Avdiivka. De asemenea, pe reţele de socializare a fost publicat un material video cu momentul în care un tanc de Leopard 2 este aruncat în luptă.

Tancurile germane apără Avdiivka în satul Stepove, la care încearcă să ajungă soldații ruși.

,,Munca echipajului tancului Leopard a fost foarte profesionistă, datorită mobilității sale, tancul a scăpat de focul direct al artileriei inamice", precizează un militar ucrainean care a publicat aceste imagini.

Youtube video image

Vehiculele de luptă pentru infanteriei americane Bradley sunt, de asemenea, folosite pentru a apăra fabrica de cocs Avdiivka. Recent, militarii ruși au încercat să se apropie de gardul fabricii de cocs, dar un vehicul de luptă Bradley IFV al Brigăzii 47 a ajutat la respingerea atacului.

În ambele cazuri, comandanții care au observat câmpul de luptă din drone au ajutat la ajustarea performanțelor de luptă ale vehiculelor blindate.

În ultimele zile, rușii au încercat în mod constant să ia cu asalt uzina și să intre pe teritoriul acesteia, apropiindu-se de gardul fabricii de cocs. Lupte grele continuă, de asemenea, în zona industrială de lângă Avdiivka. Rușii folosesc tancuri, vehicule de luptă și infanterie.

Potrivit analiștilor de la DeepState, invadatorii ruşi au reușit să străpungă unele fortificații și continuă să avanseze în zonă, împingând forțele ucrainene

Purtătorul de cuvânt al centrului de presă comun al Forțelor ucrainene de Apărare ''Tauride'', Oleksandr Shtupun, a declarat că comandamentul militar rus reaprovizionează unități de asalt ruse.

"Dacă ar fi să caracterizez în linii mari tactica folosită de generalii ruși pentru a-și folosi subalternii, aceasta ar fi "ia o poziție sau mori"", a spus Oleksandr Shtupun.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel