Ucraina va organiza la Kiev ''o paradă militară'' cu vehicule militare rusești distruse (Foto/Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Plecând la război împotriva Ucrainei, armata rusă s-a lăudat că în trei zile va organiza o paradă militară pe bulevardul Khreshchatik - principala artera a Kievului. Visul lui Putin s-a împlinit - tancuri rusești, lansatoare de rachete, transportoare blindate și alte echipamente militare, toate distruse Forțelor Armate ale Ucrainei, au ajuns pe strada principală a Kievului.

În capitala Ucrainei, Kiev, zeci de vehicule militare rusești complet distruse vor fi expuse public de-a lungul străzii Khreshchatyk și în Piața Independenței din Kiev (Maidan Nezalejnosti) până pe 24 august, pentru a sărbători Ziua Independenței.

24 august marchează cea de-a 31-a Zi a Independenței Ucrainei, care onorează adoptarea Proclamației de Independență a Ucrainei, dobândita la prăbușirea Uniunii Sovietice în 1991.

În fiecare an, mulți ucraineni sărbătoresc independența țării lor pe 24 august și nici anul acesta nu este exceptat de organizarea acestui eveniment, chiar dacă Ucraina este victima unei agresiuni militare sângeroase.

Firește, războiul își pune serios amprenta asupra modului în care este organizată Ziua Independenței la Kiev  și, în loc de o paradă militară în toată regula și un concert festiv, va avea loc o expoziție de vehicule militare și tancuri rusești distruse și capturate de Forţele Armate Ucrainene,

În centrul Kievului vor fi expuse tancurile rusești T-72/80/90, vehiculele de luptă ale infanteriei BMP-3 și BMD de cu ''însemnele militare'' V, binecunoscutele vehicule militare Tigr și cele mai recente vehicule blindate Linza și Typhoon. Vor fi prezentate, de asemenea, sistemul Pantsir-S1 și sistemul radar de război electronic Rtut-BM.

Rusia și-a lansat invazia pe scară largă împotriva Ucrainei la 24 februarie. Vladimir Putin a crezut că armata rusă ar putea cuceri Kievul în 2 zile, dar acest ambiţios obiectiv nu a fost realizat. Capitala Ucrainei rezistă!

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel