Ucraina transferă trupe la granița cu Rusia

Petro Poroşenko, liderul de la Kiev, a anunţat că în timpul celor 30 de zile în care este instituită Legea marţială, în Ucraina va avea loc transferarea trupelor ucrainene în apropierea frontierei cu Rusia.

"Va avea loc o redislocare a unor subunităţi ale trupelor ucrainene pentru consolidarea apărării frontierei de stat", a declarat Poroşenko, citat de UNIAN.

Potrivit afrmaţiilor sale, în Ucraina se vor desfăşura exerciţii militare, iar în unele regiuni, acolo unde a fost instituită Legea marţială, vor avea loc exerciţii militare pentru cadrele militare trecute în rezervă.

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko anunţa anterior acestor declaraţii că nu are motive să prelungească durata Legii marţiale în Ucraina. Pe data de 27 noiembrie, preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko susţinea că "Ucraina se confruntă cu ameninţarea unui război total cu Federaţia Rusă".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel