Ucraina şi Rusia ar putea face schimb de prizonieri

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Ucraina şi Rusia ar putea face schimb de prizonieri în câteva zile, dacă Kievul va demonstra voinţă politică în acest sens, a declarat luni, 15 iulie, liderul opoziţiei pro-Rusia de la Kiev, Viktor Medvedciuk.

Reuters transmite că oficialul ucrainean a precizat că schimbul de prizonieri l-ar putea include şi pe realizatorul de filme Oleg Senţov, condamant la închisoare de Moscova pentru acuzaţii de terorism, potrivit RadioRomâniaActualități.

Viktor Medvedciuk a făcut declaraţiile înaintea alegerilor parlamentare din Ucraina, care vor avea loc duminică, 21 iulie. Sondajele de opinie relevă că partidul preşedintelui Volodimir Zelenski va câştiga scrutinul, dar nu va obţine o majoritate parlamentară.

De asemenea, al doilea partid în cursa electorală este partidul lui Viktor Medvedciuk, dar aceasta a respins deja ideea unei coaliţii cu partidul lui Zelenski, pentru că ideologiile celor două partide sunt mult prea diferite, după a declarat Viktor Medvedciuk pentru Reuters. Rusia deţine zeci de prizonieri ucraineni, dar nu se ştie câţi ruşi sunt deţinuţi în Ucraina.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel